Vi er opptatt av at du som leser skal ha tillit til oss, og forstår hvordan vi håndterer informasjonen du legger igjen når du bruker vårt nettsted.

Har du ytterligere spørsmål om personvernpraksisen i Daily Planit AS etter å ha lest dette dokumentet, kan de rettes til post@dailyplanit.no.

Dette dokumentet forklarer hvordan vi samler og anvender brukerdata slik som informasjonskapsler (cookies), nettleserlager (local storage) og hvordan vi ivaretar brukernes personvern. Det er viktig at leserne har tillit til oss og at du forstår hvordan vi håndterer informasjonen du legger igjen når du bruker vårt nettsted.

Personopplysningsansvarlig

Daily Planit AS er ansvarlig for databehandling av dine personlige opplysninger.

Registrering av generell informasjon på nettsiden

Ved registrering av arrangementer på dailyplanit.no eller hvor vi mottar e-post via ”kontakt oss”-skjema, registrerer vi e-postadresse og navn. Dette gjøres i hovedsak for å svare tilbake på deres henvendelser og eventuell følge opp arrangementet som er lagt til.

Daily Planit benytter seg av diverse tredjepartsleverandører som registrerer en viss generell informasjon når du besøker nettstedet. Denne informasjonen er lagret anonymt og ikke direkte knyttet til deg og ditt digitale besøk. Informasjonen brukes kun til å generere egen statistikk og til å tilpasse nettstedet til deg som bruker.

Nettstedet bruker analyseverktøyet Google Analytics og Ads for å få en ide om hvordan besøkende bruker nettstedet. Hensikten er å forbedre innhold, navigering og struktur på nettstedet.

Informasjonskapsler og måleverktøy

Enkelte deler av innholdet på våre nettsteder er tilpasset deg ved hjelp av informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i din nettleser, og brukes blant annet i statistikksammenheng for å se hvordan leserne har surfet på våre sider.

Trafikkstatistikken som anvendes er i aggregert form og inneholder aldri noen form for personlig informasjon. I tilfeller hvor du er innlogget bruker på våre nettsteder lagrer vi ikke informasjon i tredjeparts trafikkstatikker som gjør at vi kan koble brukermønstret til din brukerkonto.

I noen tilfeller benytter vi informasjonskapsler fra tredjepartsleverandører for å håndtere trafikkmålinger. Slike systemer benytter vanligvis små bilder (1x1 piksler) eller JavaScript for denne oppgaven.

Dette brukes informasjonskapslene til:

  • Oppdatere statistikk over brukertall og trafikk
  • Forenkle navigeringen på våre nettsteder, for eksempel ved å huske dine valg
  • Forbedre nettstedet ved å se på hvordan lesermassen benytter seg av våre nettsteder

Du kan skru av informasjonskapsler

Du kan selv velge å skru av informasjonskapsler i nettleseren din og begrense dataene som lagres om deg når du bruker våre tjenester, men vi gjør oppmerksom på at enkelte av våre tjenester kan slutte å fungere som en følge av dette.

Metodene for å skru av og slette informasjonskapsler varierer fra nettleser til nettleser, og vi oppfordrer deg til å gjøre et søk på Google for å fjerne informasjonskapsler i din nettleser

Hvordan behandler vi data og litt om dine rettigheter

Dine opplysninger blir ikke delt med noen andre. Der det er mulig, for eksempel i kontaktskjema eller i medlemsregister, lar vi deg få mulighet til å velge hvor mye informasjon du ønsker å oppgi, og vi viser tydelig hva som er minimumskrav til informasjon.

Dine rettigheter

Du har visse lovbestemte rettigheter du kan kreve av selskapet. For fullstendig informasjon om dine rettigheter, vennligst se databeskyttelsesforskriften § 3-5, eller kontakt selskapet.

Endringer

Dette dokumentet som regulerer vår håndtering av personvernopplysninger kan over tid endres slik at det til en hver tid gjenspeiler hvordan vi håndterer opplysningene i praksis samt for å følge lovmessige krav til håndtering av disse.

Kontaktinformasjon

DailyPlanit AS
Sandnes, Norge