Tusenfryd er Norges største opplevelsespark med 450 000 besøkende hvert år. Her er mangfoldet stort og aktiviteter for alle.

Familien kan sammen utfolde seg med spill, underholdning, god mat og ikke minst karuseller, berg- og dalbaner og en rekke andre frydefulle opplevelser i flotte omgivelser.

Sjekk nøyaktige åpningstider her.

Attraksjoner:

SpinSpider

SpinSpider er en monsterkarusell i verdensklasse som minner om en kjempe-edderkopp og som gir deg en opplevelese som du sent vi glemme. SpinSpider vil gi selv den modigste karusellrytter ett og annet å tenke på. Du sitter i en kjempetallerken med bena vendt utover sammen med ca. 40 andre passasjerer. Karusellhjulet er festet til en enorm pendel som svinger frem og tilbake mellom bena på «edderkoppen

Speedmonster

En av Skandinavias råeste attraksjoner. Med 6000 hestekrefter tar den deg fra 0 til 90 km/t på 2 sekunder, raskere enn dagens Formel 1-biler! Du er vektløs 7 ganger og henger opp/ned 3 ganger. Er du klar for et adrenalinkick?

Thundercoaster

Kåret til en av verdens beste! Toppfart er på nesten 100 km/t, andre dropp er brattere en unnarennet i Holmenkollen og du er vektløs 12 ganger. Ny tunnel og forbedret skinnegang. Etter turen kan du kjøpe et festlig bilde av deg selv! Berg- og dalbaneentusiaster over hele verden er enige om to ting. At det er berg- og dalbanene som er bygget i tre, som gir den ekte, ristende følelsen en slik attraksjon skal gi, og at ThunderCoaster på TusenFryd er en av de beste.

Nightmare

«Marerittet» har tatt bolig i TusenFryds gamle Spøkelsesslott, og er den aller første 5D-attraksjonen i Europa. Nightmare starter i en overdådig og herskapelig sal fra en svunnen tid. I det gjestene har tatt plass i hver sin tronstol, utstyrt med en revolver, starter showet. Gjennom 3D-filmer som blir vist i full HD-kvalitet på to storskjermer får du følelsen av at du er en del av den skumle historien som blir fortalt. Mindre livaktig blir det ikke av de skremmende effektene, den roterende plattformen, vind- vann- og røykeffektene, surroundlyden og de andre spesialeffektene som «krydrer» fortellingen. Heldigvis er alle bevæpnet! Med en revolver kan du skyte mot skjermen og samle poeng. Opplev Nightmare. Hvis du tør …

Skycoaster

Nerver av stål? Få på deg flydressen og la deg heise 33 meter opp i luften. Du løser ut deg selv og ender i en luftferd som om du var i fallskjerm eller hangglider. Alene, to eller tre sammen.

Spaceshot

Bli skutt ut med 5000 hestekrefter, opplev raskere akselerasjon enn romfergen, kom opp i 65 meters høyde i ca. 75 km/t og kjenn 4G. Nyt utsikten fra toppen, hvis du har åpnet øynene igjen, da.

Supersplash

Prøv berg- og dalbanen med et av verdens bratteste watercoaster-dropp, dere lander i vann og nedslaget sender vann titalls meter av gårde. Ikke for deg med vannskrekk!

<

Ragnarok

Årets familienyhet 2016! Et spennende elverace på en halv kilometer, og i de ville strykene venter flere fossefall, en malstrøm og andre utfordrende hindre.Publikum går om bord i ni flåter som hver tar ni passasjerer. Underveis i elven vil de måtte ta seg gjennom to fossefall, en virvlende malstrøm og en tunell og andre spennende utfordringer.

Thors Hammer

En ny dramatisk verden i 4D. Prototype kjøretøy med 360 graders rotasjon og tilt i alle retninger, tar deg inn i en norrøn eventyrverden skapt av 10 projeksjonsskjermer med spesialdesignet 3D grafikk og fantastiske kulisser.

Tømmerstupet

En klassiker for hele familien. Ta plass i stokken og la elva føre dere bortover, oppover, på kryss og tvers og til slutt ned det elleville tømmerstupet til et kjempeplask. Smil til kamera!

Badefrydelven

Sus avgårde ned Badefrydelven på baderinger! Et vått adrenalinkick for store og små. Må være svømmedyktig. BadeFryd er åpent medio juni til medio august

Froskehoppet

En SpaceShot i miniatyr. Spenn deg fast og la deg heise opp. Deretter går det i rykk og napp ned igjen! Det kiler i magen. Her er det også plass til en voksen pr. tur.

Kanofarten

Ta med deg familien på en tur i Kanofarten, en kano som henger i løse luften og svinger dere fra side til side. Dere rister av latter og det kiler i magen!

Loopen

Vår stolthet helt siden vi åpnet parken. Det går saaaaaakte opp, fort ned og trill rundt. Et lite øyeblikk henger du opp ned. Ikke for sarte sjeler, denne vil du sent glemme!

Marihøna

Marihøna ligner litt på MC-hopp, men er bredere, vesentlig raskere, og vognene er utformet som marihøner. Opp og ned og rundt og rundt, morsom for små og store!

Skippertaket

Marihøna ligner litt på MC-hopp, men er bredere, vesentlig raskere, og vognene er utformet som marihøner. Opp og ned og rundt og rundt, morsom for små og store!

Store radiobiler

De klassiske radiobilene er alltid populære.

Stubbesnurr

Har du kjørt «tekopper»? Dette er vår variant i «skogsversjon»! Her er det plass til 48 personer pr. tur. Den har 12 vogner og hver har plass til 3 voksne og 2 barn, eller 4 voksne. Attraksjonen står på en roterende flate, som igjen har 4 roterende flater med 3 vogner hver. Her gjelder det å ikke bli kvalm!

Sverre

En klassisk karusell. Liker du husker, vil du elske Sverre. Ta av skoene og la deg slynge rundt og rundt alene eller med venner og familie i denne flotte karusellen. Det kiler i magen!

Trafikkfryd

Store sjåfører starter i det små. Her kan barna kjøre egne biler, lære seg trafikkregler og få sitt eget sertifikat. Vær forberedt på noen gode råd fra baksetet på vei hjem

Trippelsklia

Treløps, 50 meter lang, fartssklie. Her kan konkurrere med andre. Førstemann ned!

Western-expressen

Western-expressen er en kjempefin berg- og dalbane som passer for hele familien. Størrelsesmessig er den bygget på samme «chassis» som Loopen, så da får du et lite inntrykk av hvor stor den er.

Sommerfuglene

En fin liten karusell! Ta deg en flytur akkurat som sommerfuglene gjør, høyt eller lavt. De er pene å se på, og pedalene deres får deg til å sveve! Passer spesielt godt for barn og voksne som vil fly sammen. Åtte vogner med plass til to personer i hver.

Ballongferden

Et lite pariserhjul der de minste kan ta plass i hver sin kurv. Rundt og rundt det går til ellevill fryd. De voksne får være med, men det er også gøy å se på!

Bestefars bil

Tut, tut sier Bestefars Bil – en behagelig og morsom tur for hele familien i en veteranbil.

Den aller minste

Ingen fornøyelsespark uten berg- og dalbane, men ingen er mindre enn denne! Rundt og rundt, og litt opp og litt ned. Alltid populær blant de minste.

Eventyrsien

La barna oppleve eventyr på ordentlig. Her har vi en egen hinderløype i skogen med skogstroll og andre figurer.

Fryds hus

Fryd har sitt eget hus og døren er åpen for deg! Kom og se hvordan Fryd har det når parken er stengt. Her er du velkommen inn til en titt på alle de rare tingene Fryd har i huset sitt, og du kan også ta en tur opp på takterrassen for å kikke på utsikten. Velkommen skal du være!

Fryds lekeplass

Barnas Fryd er et eldorado for de minste og på lekeplassen er det lekestativ de kan boltre seg på. Benker finner du i nærområdet.

Lekeplass - trafikkfryd

Parken er full av steder der de minste kan boltre seg. Lekestativene utenfor TrafikkFryd er ett av dem. Benker og steder du kan få deg en matbit finner du i nærområdet.

MC-hopp

Se opp for små motorsykkelførere, her kan de minste sette seg trygt til rette på sin egen MC. Bøy deg frem og du blir ført rundt – og det er helt trygt.

Små radiobiler

Radiobiler spesielt for våre minste gjester. Tut og kjør! Her kan de styre bilen selv og kræsje så ofte de vil uten at mammaer og pappaer trenger å bekymre seg.

Badefryd - vårt badeland

På TusenFryd har vi vårt eget badeland som vi har kaller BadeFryd.

BadeFryd har alltid 25 ° i vannet! Så om Badetemperaturene i fjorden lar vente på seg, så hvorfor ikke legge turen til BadeFryd? Her er du garantert deilig badevann hver dag! I vårt badeland finnes du våre sklier BadeFrydelven og Trippelsklia, basseng, plaskebasseng og solstoler. Våre eminente badevakter passer på at alt går trygt for seg.

I BadeFryd finner du også Magaplasket kiosk hvor du kan få kjøpt deg forfriskninger i pauser fra badingen. Hvis du blir sulten kan du alltid få kjøpt deg mat på Pizzaverkstedet som du finner like ved BadeFryd.

BadeFryd er åpent fra medio juni til medio august. Så ta med badetøy og husk at besøk i BadeFryd er inkludert i billetten.

Finkarusellen

Et kunstverk av en karusell, legg merke til de fine maleriene. Ta en rolig tur til lirekassemusikk enten på hesteryggen eller i en flott vogn.

Kilde: tusenfryd.no