5 gratis aktiviteter for ungdom

> Nå står skoleårets første ferie for tur. For mange ungdommer og studenter kan det være lite igjen på budsjettet til ferie eller andre aktviteter utover høsten...

Nå står skoleårets første ferie for tur. For mange ungdommer og studenter kan det være lite igjen på budsjettet til ferie eller andre aktviteter utover høsten.

Heldigvis har www.dailyplanit.no hundrevis av gratis eventer for både store og små. Her får du fem tips til til deg som er midt mellom barn og voksen.

  1. RØFF Gjør noe spennende, gjør noe gøy, lær noe viktig. Sjekk ut RØFF. Les mer her.

  2. Stand up på Røros. På scenen prater Ronny om absolutt alt! En mer selvutleverende komiker skal du lete lenge etter! Og dette blir fort veldig underholdende når man har en fortid som Ronny. Ronny Torsteinsen er Stjørdals store sønn! Han er spådd som en av de neste store i bransjen og leverer stand up fri for sperrer med en god dose selvironi! GRATIS for alle under 18, UH-medlem og klubbkretsen. Rusfritt. Les mer her.

  3. Festivalog marked Det finnes mange småfestivaler med ulikt tema over hele landet utover høsten. Flere steder kan man gå i gatene eller i ulike former for kulturhus, kinoer, museum og dansehaller. Hvor du kan smake, se,lukte, være aktiv eller meditere. Det finnes Potetfestival, Dancehall festival og matfestival. Flere av har gratis inngang, eller de er i åpne gater. Så om du klarer å la vær å kjøpe noe, så kan du få mange kjekke opplevelser helt gratis. Finn en folkefest der du er, søk her.

  4. Boklansering. Lyst på en opplevelse for hjernen og sansene? Kanskje en emosjonell, trist, gøyal, spennende eller morsom opplevelse? Ønsker du å få øynene opp for nye forfattere og nye bøker? Gå på boklansering. Det er noe helt eget å høre om reisen til en ferdig bok, og ofte magisk å høre forfatteren selv lese sine ord.

  5. Kulturnatt i Bodø. 14. oktober arrangeres Kulturnatt for første gang i Bodø. Da blir det gratis konserter, dans, utstillinger, performance, foredrag, workshops i hele sentrum fra kl 16:45 - 02:00. I perioden 17:00 - 19:00 er det lagt opp til mye program for barna. Kvelden/natta er mest beregnet for ungdom/voksne. Deler av byen blir også lyssatt, bla steinskulpturene på moloen. Kulturnatt vil by på aktører i alle sjangre. Alt fra kroppsmaling og broderi, til Trekkspillkubb og NOSO. Lignende arrangement finnes i hele landet.

For enda fler eventer for ungdom, barn, voksen, baby og pensjonist søk her! Og husk, de beste tingene i livet koster ingenting. Et smil, en god latter, en tur i fint høstvær, en klem, og tid med en god venn er helt gratis.