NOAHs Fakkeltog mot pels 2015

Den 14. november arrangeres det fakkeltog mot pels i flere byer i Norge. NOAH skriver på sin Facebook-side: Til regjeringen: Ikke flere tomme ord - vi krever ...

Den 14. november arrangeres det fakkeltog mot pels i flere byer i Norge.

NOAH skriver på sin Facebook-side: Til regjeringen: Ikke flere tomme ord - vi krever tomme bur! Etter årevis med utsettelser skulle Stortinget i år stemme over avvikling av pelsdyroppdrett. Nå vil regjeringen igjen utsette fristen, til 2016, mens dyrene sitter innesperret i de samme trange burene. NOAH krever at politikerne tar dyrene og folket på alvor! Vi krever at løftene for dyrene holdes! Politikerne må se engasjementet og føle presset - bli med og vis at pelsdyrenes skjebne er viktig for deg. La dyrene være din første prioritet denne dagen!

Bilde: NOAH

Her kan du finne fakkeltoget i din by:

NOAH er organisasjonen som alltid fremmer dyrenes sak, og som ikke er fornøyd med kompromisser på deres bekostning. Vi ser at dyr ønsker å leve; derfor skal de ikke drepes. Vi ser at dyr ønsker å utfolde seg; derfor har de krav på frihet. Vi ser at dyr søker livsglede; derfor har de krav på mulighetene som ligger i deres natur. Dyr er ikke til for at mennesker skal utnytte dem. De er skapt for å leve sine egne liv. Derfor arbeider NOAH mot all utnytting av dyr (kilde).

# fakkeltog # pels