Storstova

> Alle arrangementene Storstova har på Facebook, kommer nå på daily Planit. – Høstprogrammet for er nå klart og vi kan presentere et variert og innholdsrikt ...

Alle arrangementene Storstova har på Facebook, kommer nå på daily Planit.

– Høstprogrammet for Storstova er nå klart og vi kan presentere et variert og innholdsrikt kulturprogram. Vi kan blant annet by på en festkveld med Nordic Tenors, jazztoner frå Silje Nergaard, stand-up i ulike former før vi avslutter året med å gi vårt publikum julestemning med juleklassikeren Reisen til Julestjernen, forteller kulturhussjef Åse Skrudland.

Pippi, Ole Ivars, 50 Shades of Hansen står også på programmet frem til jul.

Den 19 september 1964, åpnet Storstova dørene for første gang. Kinoen på Bryne ble da flyttet fra Festiviteten og til sine nye lokaler, Storstova har siden den gang kjørt tusenvis av kinoforestillinger, og vært hjemsted for hundrevis av konserter og kulturelle innslag.

Storstova er det regionale kulturhuset på Jæren. Vi har kino- eller kulturtilbud hver dag. Kinoen ble den første perioden drevet av private krefter gjennom Bryne Vel, men ble fra 1997 overtatt av Time Kommune.

Til daglig benyttes Storstova til kinoforestillinger, og kulturinnslag. Siste større oppgradering av kinoen ble utført oktober 2010 da 35mm fremviseren ble byttet ut med en ny digital kinoprojektor. Det ble samtidig installert 3D.

Salen i Storstova har 387 seter etter siste ombygging i 2010. For rullestolbrukere er det sitteplasser på begge sider av 1. og 9. rad.

Du finner oss i Arne Garborgs vei 32, 4340 Bryne. Et steinkast unna togstasjonen.

Velkommen!

# storstova # kultur # forestilling # stand up # musikal