8 ting som skjer helgen

Les om hva som skjer i helgen 31. mars til 2. april

Mye skjer i helgen. Vi har samlet noen av de mest populære eventene i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Tromsø.

Noe som frister?

Denne helgen kan du finne alt fra fotball- og ishockeykamp, konsert, den store klesbyttedagen, sportsmesse, åpning av ny klatresenter og festival.

LightsOut! Festival Feat. Röyksopp DJ-set

- Hvor: Clarion Hotel The Edge - Tromsø - Når: 01.april, 20.00 - 03:30

Det er med stor glede vi presenterer denne unike vinterfestivalen, som med kjærlighet skal slå av nordlyset hver vår. I sin første utgave får festivalen besøk av noen av de fremste klubbartistene som er oppfostret i Norge. The Edge og Lights Out festival inviterer 1. april til en forrykende vinterfestival med nordnorsk tematikk, humanitært perspektiv og en utvidet musikalsk opplevelse fra øverste hylle. Velkommen skal du være!

Sølvfest Grundigligaen

- Hvor: Harveys Sportsbar - Kristiansand - Når: 31.mars, 20.00 - 02:00

Vipers Kristiansand inviterer til SØLVFEST på Harvey`s Sportsbar fredag 31 mars fra kl 20:00! Vipers jentene og trenere vil ankomme 21.30! Velkommen til alle Vipers fans!

No. 4 @Storsalen [Utsolgt!]

- Hvor: Studentersamfundet i Trondhjem - Når: 31.mars, 22.00 - 23:30

Selv om det er utsolgt, så kan det enda hende du kan få plass. No. 4 spiller musikk for de som akkurat ikke havner på pallen. For de som er hjemme, men som drømmer om å være ute. Etter slippet av deres debutalbum, «Henda i været», har interessen rundt trioen tatt av og de har høstet hyllest fra både publikum og anmeldere. Dagbladet kalte albumet for "En forbausende flott oppvisning i kammerpop på oslomål." og trillet terningkast fem.

Live har etterspørselen vokst minst like fort, og på få år har bandet gått gradene fra å spille Parkteatret til Rockefeller og senest selveste Sentrum Scene. I 2017 tar bandet med seg musikken sin og spiller for gamle og nye fans over hele landet.

Finale #1 Oilers - Frisk Asker

- Hvor: DNB Arena - Stavanger - Når: 01.april, 18.00 - 21:00

Oilers er klare for sin 8. strake finale i NM-sluttspillet! Vi møter Frisk Asker til finale #1 lørdag 1. april med kampstart klokken 18:00. Dørene åpner klokken 16:30. Billetter kan kjøpes her http://bit.ly/2nrV0Hl

Sportsmessen Fritt & Vilt

- Hvor: Grieghallen - Bergen - Når: 31.mars

Sportsutstyrsmesse med over 60 sportsleverandører som utstillere, elleville messepriser, fagkunnskap fra merkevarenes egne folk. Gratis inngang - aktiviteter ute og inne for store og små.

Åpningsdag på Oslo Klatresenter 1.april

- Hvor: Oslo Klatresenter - Når: 01.april, 10.00 - 18:00

1.april 2017 har Oslo Klatresenter offisiell åpningsdag! Vi planlegger en fantastisk dag med aktiviteter og gode tilbud. Alle er velkomne, og det er selvfølgelig gratis inngang!

Den store klesbyttedagen i Bergen

Åpningsdag på Oslo Klatresenter 1.april

- Hvor: Det Akademiske Kvarter - Bergen - Når: 01.april 12.00 - 15:00

Vil du fornye garderoben din på en miljøvennlig og sosial måte? Da bør du lete i klesskapet etter klær du har gått lei av eller har vokst ut av, og ta dem med på klesbyttemarked på Kvarteret (Storelogen) 1. april. Konseptet er enkelt:

  1. Alle tar med seg inntil 5 klesplagg hver. Plaggene må være rene og i god stand (undertøy og sokker tas ikke imot).

  2. Ved ankomst byttes klærne inn i klesbyttelapper. Du får utdelt klesbyttelapper tilsvarende antall plagg du leverer inn.

  3. Velg deg ut nye plagg og betal med klesbyttelappene på veien ut.

Rosenborg - Odd

- Hvor: Lerkendal Stadion - Trondheim - Når: 02.april, 20.00 - 22:00

Ikke gå glipp av SERIESTART!

# konsert # sport # festival # helg