Helg, snart Morsdag og Valentinesdag. Vi gir deg vår helg til inspirasjon.

Dagens artikkel fra oss i DailyPlanit blir en kort inspirasjonsliste til helgen.

Så var jammen fredagen her igjen. Februar er den måneden i året vi har mest feiringer her i huset. Undertegnede har bursdag, min mann har bursdag, svigermor har bursdag og ikke minst er det Morsdag og Valentinesdag.

I tillegg har både vi og barna flere venner med bursdag i februar. Derfor tenkte jeg at dagens artikkel fra oss i DailyPlanit blir en kjapp inspirasjonsliste til helgen. Med alle disse herlige dagene i vente kunne denne listen blitt uendelig lang. Det finnes tusen måter og hedre mor på, akkurat som det finnes så utrolig mange kjekke aktiviteter man kan gjøre for å feire kjærligheten på tirsdag 14.februar. Og ikke minst alt det kjekke man kan gjøre for å feire fødselsdager. Så for å korte ned litt skal du få vår helg og herlige bilder til inspirasjon. Håper du får en god helg, og at du finner en aktivitet for deg på vår aktivitetsguide. Søk på aktiviteter der du befinner deg på www.dailyplanit.no.

Fredag og kino.

Ingen tvil om at det er mange som skal på kino i helgen. Oppfølgeren til Fifty Shades of Grey er endelig på lerret. Venninnegjengen skal på premiere og se Fifty Shades Darker. Vi er garantert ikke alene. Oppfølgeren til John Wick har også premiere. Og er den like kul som første filmen, får mange en bra kinoopplevelse om de skal se denne. Mange små har ventet på Lego Batman filmen. Et godt tips til dagtidsaktivitet om helgeværet svikter der du bor. Vi har oversikt over kinoprogram der du er på DailyPlanit.

Lørdag og shopping.


Med så mange feiringer i sikte trengs det både gaver og mat. Noe av det kjekkeste jeg vet er å handle gaver. Det finnes så mye fint. Og jeg blir så glad når jeg finner noe som jeg vet blir satt pris på. På kvelden blir det kakebaking. Mitt absolutt beste tips til helgen er å bake. Man trenger ikke en spesiell anledning for å sette nybakt kake på bordet. Det er alltid rom for kos.

Søndag og morsdag.

Norge er det eneste landet som feirer morsdag førstkommende søndag. Dagen blir feiret over hele verden, men på ulike dager og med ulike måter og markere dagen på. Her i familien starter morsdager og farsdager med frokost på sengen, laget av de søte små. Nå ser kanskje ikke frokosten akkurat slik ut, men den er laget med kjærlighet av små hender. Og ingenting er bedre enn det. På ettermiddagen blir det selskap. Tapas er en sikker vinner uansett om det er små eller store som skal feires. Det er lett å tilpasse ulike smaker, mye kan lages i forveien, og det er sosialt og hyggelig å kunne sitte lenge og småspise. Dessuten er det kanskje bedre plass til dessert om man ikke har en tung middag i forkant.

Valentinesdag.

Valentinesdag er jo ikke i helgen. Men vi kan jo ikke la vær å ta den med på listen. Plutselig er det tirsdag igjen. Å feire valentin er en relativt ny tradisjon her i landet, men den har gamle røtter. Det er alltid herlig å kunne feire kjærligheten. En god anledning til å gjøre ekstra stas på en du er glad i. En kjæreste, en god venn, naboen eller familie. Eldstemann hos oss har fått beskjed fra en venninne om å gi kjæresten roser, en bamse og sjokolade. Herlig tradisjonelt og litt kommersielt. Vi markerer ikke dagen voldsomt, men hvert år lager jeg sjokolademousse til mannen i huset. Anbefales. Kino, middag og blomster er uansett alltid en glede. Ellers kan man jo tenke litt utradisjonelt, som en klatretur eller en date på kunstutstilling. Vi har iallefall inspirasjon til aktiviteter for både kjærester, venner, gamle og unge 14.februar på DailyPlanit.

Ønsker deg og dine en god helg. Fant du ikke de rette aktivitetene for deg i denne artikkelen så ligger det tusenvis av eventer på www.dailyplanit.no. Se, søk og bli inspirert!